Antoni Vadell Ferrer, nomenat bisbe auxiliar de Barcelona

 

Tenc el goig de comunicar a l’Església de Mallorca la notícia del nomenament com a Bisbe Auxiliar de l’Arxidiòcesi de Barcelona del prevere de la nostra Església Diocesana, Vicari Episcopal per a l’Evangelització i Rector coordinador de la Unitat Pastoral d’Inca, Mons. Antoni Vadell Ferrer. Una notícia que a tots ens umpl d’immensa alegria i agraïment al Senyor i al sant Pare, el papa Francesc per haver estat escollit per a l’Ordre de l’Episcopat i al servei de l’Església germana de Barcelona. Amb ell, també ha estat nomenat Bisbe Auxiliar de la mateixa Arxidiòcesi catalana, Mons. Sergi Gordo Rodríguez, on ha exercit fins ara com a Canceller-Secretari.

 

Us convid a que des d’aquest moment, i manifestant-los la nostra estima fraternal, preguem el Senyor que acompanyi el seu ministeri episcopal i es faci present en ells per la força del seu Esperit, els ompli dels seus dons i puguin realitzar segons el cor de Déu la seva tasca de Pastors al servei de l’Església que els ha estat encomanada, participant com a primers col·laboradors de Mons. Joan Josep Omella Omella, Arquebisbe de Barcelona i Cardenal electe.

 

Rebin la nostra més cordial felicitació per aquesta nova missió que el sant Pare, el papa Francesc, els encomana en bé de tot el Poble de Déu, per ajudar a fer realitat en qualsevol lloc i en comunió d’Església amb els preveres, membres de Vida Consagrada i laïcat cristià, la necessària conversió pastoral, amb la qual el Senyor demana que ens hi impliquem amb un autèntic esperit evangèlic.

 

Sants del dia

14/07/2024Sant Camil de Lellis, sant Francesc Solano, beat Gaspar de Bono.

Agenda – Pròxims esdeveniments

15 Jul
Radio Maria. Santa Misa
Església de Sant Gaietà (Missioners dels Sagrats Cors)
29 Jul
Radio Maria. Santo Rosario
Monasterio de la Visitación. Salesas + Google Map
03 Aug
Conferencia LA MIRADA SISTÉMICA, por Clara Ventura.
Xiringuito solidario Tabgha (PORTALS NOUS)
06 Sep
XVII Peregrinación al Santuario de Lourdes
Santuario de Lourdes (Francia)

Campanyes