Loading...
Loading Events
This event has passed.

A les 17h, a Plaça.Trasllat de la Mare de Déu de la Victòria a la Parròquia de Sant Bartomeu. Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Victòria a l’atri de la Parròquia de Sant Bartomeu.

CONCENTRACIÓ: C/ Victòria 11 de maig. RECORREGUT: Victòria 11 de maig – Lluna – Plaça Constitució Col·laboren: Col·lectiu de Moros 11 de maig, Col·lectiu de Pagesos Sant Ponç 1561 i Col·lectiu de Pageses, Estol de Tramuntana, Aires Sollerics i Xeremiers de Sóller.

Dissabte a les 17:00h tindrem la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu de la Victòria a l’atri de l’Església parroquial de Sant Bartomeu. I enguany també tindrem una novetat. Després de l’ofrena de flors s’entrarà dins l’església i s’honorarà la imatge de la Mare de Déu amb una corona de llorer portada per les valentes dones i personatges històrics. Aquesta Mare de Déu estarà col·locada en un lloc eminent i damunt una columna de pedra trobada a l’església i que creiem que fou de l’església primitiva de Sóller. Aquesta Mare de Déu va ser la que varen mutilar els pirates en el saqueig de l’església, i és venerada baix l’advocació de Reina de la Pau.

Go to Top