Clam i pregària per a pau a Síria i a altres regions del món

 

Germanes i germans estimats:

 

La nostra Església de Mallorca s’uneix al papa Francesc en el seu clam en favor de la justícia i la pau a Síria. Ens identificam amb ell quan diu que està profundament preocupat per la situació del món actual i constata la dificultat que s’arribi a l’acord per una acció conjunta en favor de la pau a Síria i a altres regions del món, i compartim aquesta preocupació que ha de ser de tots.

Feim nostra la invitació que ens fa a totes les persones de bona voluntat a resar incessantment per la pau i, al mateix temps, ens adherim a la crida que dirigeix als responsables polítics perquè s’esforcin per establir en qualsevol lloc la pau i la justícia, posant-hi tots els mitjans no violents que ho facin possible.

Què bé si ho començam a posar en pràctica a la nostra illa, a l’interior de les nostres famílies i institucions educatives, en les accions socials i polítiques, fent que de cada dia siguem més i més sensibles a la cultura de l’encontre, veritable mitjà per establir una vertadera justícia i unes autèntiques relacions de pau que dignifiquin les persones i la convivència humana.

Què bé si a les nostres parròquies, grups i comunitats d’Església som pioners d’aquesta forma de fer i d’existir. Posem-hi tota la voluntat i l’esforç, i no deixem de portar-ho a la pregària en qualsevol lloc i circumstància.

 

Sants del dia

23/04/2024Sant Jordi, sant Adalbert, sant Gerard.

Campanyes