Loading...
Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

Un any més des de la Pastoral Juvenil i Vocacional i des del Seminari Major i Menor vos volem convidar en nom de la nostra Diòcesi a viure l’experiència de la iniciativa de les 24 hores pel Senyor. Idea que va sorgir de la proposta del Papa Francesc per l’Any Jubilar de la Misericòrdia i que se repeteix cada divendres i dissabte anteriors al quart diumenge de quaresma. Enguany serà el divendres 17 i el dissabte 18 de març, de les 18h del divendres a les 18h del dissabte al Seminari Nou (carrer Camí Salard, 47, Palma).

Per aquest motiu volem convidar als distints grups, parròquies, moviments, i ins- titucions d’Església a participar-hi de manera activa en aquestes 24 hores d’adoració ininterrompudes davant el Senyor pregant per la nostra Església, especialment la present a Mallorca, i per les vocacions al ministeri sacerdotal, a la vida religiosa i també a la vida matrimonial.

També aquesta jornada és una convidada per a tots a acollir l’abraçada i la misericòrdia de Déu Pare mitjançant el sagrament de la confessió. Duran les 24 hores hi haurà preveres confessant.

L’equip de la Pastoral Juvenil i Vocacional i el Seminari pensam que, donat el vostre compromís amb l’Església, pugueu ser responsables d’una de les 24 hores de pregària, organitzant i animant vosaltres mateixos segons el carisma i característiques pròpies de cada grup, parròquia, moviment o institució d’Església.

Per això hem enviat aquest correu electrònic, per animar-vos a participar-hi. També vos demanam que per tal d’ajudarnos ens diguéssiu si teniu qualque preferència horària de les 24h, sabent que no serà vinculant sinó merament orientativa.

Esperam la vostra con rmació al nostre correu electrònic (juvenilivocacional@bisbatdemallorca.com) abans del dimarts 14 de març per tal de poder tenir totes les hores cobertes.

Ir a Arriba