Loading...
Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

Des de la comissió de Música de la Seu i la Delegació de Litúrgia, conviden a una Jornada per tal de preparar el temps d’Advent, des de la música i la litúrgia.

La sessió de cants i música anirà a càrrec del mestre Joan Company, director de la Capella de la Seu, amb l’equip de música que forma a la Seu. Ofereixen un repertori pel temps d’Advent/Nadal.

Per altra part, amb tots els que formen part dels grups de litúrgia, s’aprofitarà la trobada per anar repassant les parts de la missa i les tasques que han de fer els que exerceixen un ministeri no ordenat (lectors, acòlits, escolans, ministres de la comunió…), ho moderarà Mn. Pere Oliver i Mn. Joan Carles Thomàs, diaca.

Es proposa poder fer diverses trobades al llarg de l’any per repassar repertoris i poder introduir cants nous, així com ajudar a celebrar bé i respondre les preguntes i inquietuds.

Inscripcions a la Secretaria General del Bisbat secretariageneral@bisbatdemallorca.org o bé per telèfon: 971 213 100 (demanau per Berta o Begonya).

Ir a Arriba