Loading...
Loading Events
This event has passed.

Dia 27 d’abril presentem al Seminari Nou (Camí, Salard, 47. Palma de Mallorca), a les 18.00 h, la proposta educativa “Trencar el silenci”. Es tracta d’uns materials pedagògics sobre prevenció i protecció davant de l’abús sexual, que presentem digitalitzats, i que posem a disposició de tota la societat, fruit d’una aliança entre els Germans Maristes, l’editorial Baula i Fundación Edelvives.

Aquests materials pedagògics estan adaptats a totes les edats (des d’Infantil 3 fins a Batxillerat), han estat testats amb professionals i infants i joves d’escoles i obres socials i són una molt bona eina per avançar en el camí de la prevenció, la protecció i l’empoderament.

La sessió del dia 27 d’abril estarà estructurada en dues parts: una primera part de parlaments institucionals; una segona part on es presentaran els materials a càrrec de Maristes, de Baula i de Fundación Edelvives.

Ens agradaria molt que ens hi poguéssiu acompanyar. Aquí teniu l’enllaç al formulari d’inscripció a la presentació del material: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKqwEQLA3MKnVX25BDQoj2MDSq1Il92ek4W 2jE6SjdBPb8UA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Go to Top