Loading...
Loading Events
This event has passed.

Amb aquestes lletres volem convidar-vos a celebrar la Trobada dels matrimonis que, sota el lema «Tothom a Lluc!», tindrà lloc el diumenge 26 de maig al Santuari de la Mare de Déu de Lluc.

A les 12h celebrarem l’Eucaristia presidida pel bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull. Com ja és habitual, durant aquesta celebració tots els matrimonis assistents tindran la possibilitat de renovar les promeses matrimonials i aquelles parelles que durant l’any 2024 compleixen 25 i 50 anys de casats, així com aquelles que celebren el seu primer aniversari de Noces, rebran un homenatge especial i un senzill obsequi.

Teniu present que per a poder rebre aquest obsequi és imprescindible inscriure’s prèviament telefonant a Secretaria General del Bisbat (971 213 100) o bé enviant un e-mail a: secretariageneral@bisbatdemallorca.org abans del dia 12 de maig.

I atès que enguany la celebració de la Jornada per la Vida és el dilluns 8 d’abril i volem donar-li la rellevància que mereix, hem considerat oportú celebrar-la a nivell diocesà el mateix dia 26 de maig, unida a l’esmentada trobada dels matrimonis a Lluc. D’aquesta manera recordam que la vocació al matrimoni cristià resulta inseparable de l’obertura a la vida i és una crida decidida a defensar-la i promocionar-la.

Finalitzada la missa, compartirem el dinar de pa i taleca i el grup d’animació infantil Tic-Tac s’encarregarà de fer passar una bona estona als més petits de la família.

Go to Top